2023-02-04T14:05:55+00:00

Kleuradvies

Wanneer we ons goed voelen, stralen we dat uit naar de buitenwereld. Schoonheid zit dan ook van binnen, maar soms is het moeilijk om onze buitenkant er net zo mooi als de binnenkant uit te laten zien. Wanneer je langskomt voor kleuradvies, kijken we samen naar welke kleuren het beste in jou naar voren halen en je sterke kanten accentueren. Zo ben jij elke dag de beste versie van jezelf!

Meer informatie >>

2023-02-04T14:03:16+00:00

Visagie

Wanneer je kleuren draagt die jou goed staan, ontstaat er harmonie tussen jouw huidteint, ogen en haarkleur. Dat geldt voor kleding, maar ook zeker voor make-up. Daarom staat een bepaalde kleur lippenstift je fantastisch en een andere kleur je wat minder mooi. Tijdens onze workshop Visagie leer jij welke kleuren make-up jou het beste staan én hoe je die make-up bij jezelf aanbrengt. Deze workshop is daarom de perfecte aanvulling op een kleuradvies!

Meer informatie >>

2023-02-04T14:06:50+00:00

Styling

Het ene kledingstuk staat je fantastisch, het andere wat minder. Dat is logisch, want iedereen heeft een andere pasvorm. Als je daarom weet naar welke kleuren én pasvormen je moet kijken, wordt het vinden van mooie kleding ineens een stuk gemakkelijker. Tijdens onze workshop styling leer jij daarom welke kleding goed bij jouw figuur past en hoe je die kennis combineert met de juiste kleuren. Deze workshop is dan ook een fijn en passend vervolg op jouw persoonlijke kleuradvies.

Meer informatie >>

2023-02-04T14:07:22+00:00

Garderobe organiseren

Het is natuurlijk fijn om te weten welke kleuren en pasvormen je goed staan, maar het combineren van kleur en pasvorm kan moeilijk zijn. Ik kom daarom graag bij jou langs om samen te kijken naar jouw garderobe. We nemen alle kledingstukken door en maken kledingcombinaties van al jouw kleding. Zo ontdekken we samen welke combinaties er allemaal mogelijk zijn met je huidige garderobe en geef ik je advies over je nieuwe aankopen!

Meer informatie >>

2023-02-04T14:08:02+00:00

Eén-op-één advies

Zelfvertrouwen komt vanzelf wanneer je een goed gevoel hebt over hoe je eruitziet. Dat beslaat meer dan alleen de kleuren die je draagt, maar ook hoe je deze combineert in je kleding en laat terugkomen in je make-up. Met een één-op-één-advies nemen we daarom al deze aspecten door: van een uitgebreide kleuranalyse tot aan stylingstips. Zo haal jij elke dag moeiteloos het beste in jezelf naar voren!

Meer informatie >>