Project omschrijving

Kleuradvies

Een investering in jezelf
Ieder mens is mooi, met bepaalde eigenschappen die hem of haar bijzonder en uniek maken. Schoonheid zit dan ook van binnen, maar wie jou niet kent, gaat in eerste instantie af op je uiterlijk. Het is daarom belangrijk dat je jouw persoonlijkheid laat zien, zodat iedereen direct ziet hoe mooi jij bent. Een kleurconsulent kan je daarbij helpen. Een kleurconsulent kijkt namelijk welke kleuren laten zien wie jij bent en dus bij je passen. Daarmee halen we jouw innerlijke schoonheid naar buiten en ben jij elke dag op je allermooist. Er ontstaat harmonie tussen jouw innerlijk en je uiterlijk, waardoor je je elke dag goed en vol zelfvertrouwen voelt. Een kleuradvies is daarom een investering in jezelf, waar je een leven lang van geniet.

Accentueren & camoufleren

Jouw uiterlijke kenmerken, zoals de kleur van je huid, haren en ogen, maken je tot een bepaald seizoenstype. Wanneer je een herfsttype bent, passen de kleuren uit de herfst bijvoorbeeld mooi bij jou. De kleuren uit jouw palet zorgen voor harmonie in je uiterlijk, waardoor je een perfecte verhouding tussen jouw huidteint, ogen en haren creëert. Bovendien zorgen deze kleuren ervoor dat lijntjes minder zichtbaar zijn en je er altijd stralend en gezond uitziet. Met de juiste kleuren kun je dus jouw natuurlijke schoonheid versterken, zodat jij elke dag vol zelfvertrouwen de deur uitgaat!

Blijvend resultaat

Wanneer je langskomt voor een kleuranalyse, krijg je een waaier mee met alle kleuren die bij jou passen. Deze waaier kun je meenemen tijdens het winkelen, zodat je direct ziet welke kledingkleuren je minder goed passen en welke kledingkleuren je fantastisch zullen staan. Dat maakt het winkelen een stuk leuker en voorkomt een hoop teleurstellingen tijdens het passen. Op die manier loop jij elke winkel vol zelfvertrouwen in én uit! Heb je na een aantal shopsessies alsnog een paar vragen of twijfels? Dan kun je altijd vrijblijvend terugkomen voor extra advies.

Inhoud van de kleuranalyse

Een kleuranalyse duurt ongeveer anderhalf uur. In deze anderhalf uur leer je welk seizoenstype je bent en welke kleuren het beste bij jou passen. We laten zien wat de juiste kleuren doen met jouw uitstraling en hoe je die kleuren kunt toepassen in je kleding en make-up. Het is mogelijk om met een vriendin of partner te komen, maar we analyseren niet meer dan twee personen per bezoek. Op die manier hebben wij gegarandeerd alle aandacht voor jou.

Kosten

De kosten voor een kleuranalyse bedragen €135,- als je alleen komt en €125,- wanneer je met tweeën komt. Deze prijs is inclusief een kleurwaaier ter waarde van €35,-. Je kunt ook kiezen voor een combipakket, waarin we een cursus Visagie combineren met een kleuranalyse. In dat geval krijg je ook uitgebreid make-upadvies en een persoonlijk make-uppaspoort. Een kleuranalyse in combinatie met een make-upadvies duurt ongeveer 2,5 uur en de kosten daarvan bedragen €195,-. De datum wordt in overleg vastgesteld. De analyse vindt plaats bij Harmony in Colours.