2023-02-04T14:01:45+00:00

4-daagseopleiding

Ieder mens heeft unieke uiterlijke kenmerken. Daarom staat een jurk in die ene kleur iemand fantastisch en lijkt een ander er juist bleker door. Wil jij klanten helpen met het kiezen van de juiste kleuren, ze daarover adviseren en ze zo meer zelfvertrouwen geven? Volg dan onze 4-daagseopleiding tot kleurconsulent: een prachtig beroep om zelfstandig uit te oefenen. Tijdens deze opleiding ga je werken met het kleurensysteem van Harmony in Colours en leer jij alles wat je moet weten om een goed kleuradvies te geven, zodat jij je klanten kunt laten stralen!

Meer informatie >>

2023-02-04T14:02:27+00:00

Training in kleur

Ben jij dagelijks bezig met de uiterlijke verzorging van anderen, bijvoorbeeld omdat je kapper, opticien of modeadviseur bent? Dan weet jij dat niet elke kleur haar, bril of kledingstuk bij iedereen goed staat. Met een training in kleur ga jij jezelf daar meer in verdiepen, zodat je al jouw klanten van uitgebreid en persoonlijk advies kunt voorzien!

Meer informatie >>

2022-08-29T11:24:46+00:00

Visagie

Als kleurconsulent weet jij als geen ander hoe belangrijk kleuren zijn voor iemands uitstraling. Dat geldt voor kleding, maar ook zeker voor make-up. Tijdens onze eendaagse cursus Visagie leer jij daarom hoe je een klassieke basismake-up aanbrengt. Zo kun jij je klanten niet alleen adviseren over de juiste make-upkleuren, maar kun je ze ook snel en professioneel opmaken. Je maakt je alle technieken eigen en leert hoe je zelf een workshop Visagie kunt geven. Zo kun jij je klanten van een completer kleuradvies voorzien!

2023-02-04T14:03:53+00:00

Specialisatiedagen

Er zijn een aantal factoren die bepalen of een kledingstuk bij iemand past of niet. Kleur is natuurlijk van essentieel belang, maar pasvorm is dat bijvoorbeeld ook. Geef jouw workshops als kleurconsulent daarom extra waarde door jezelf te verdiepen in verschillende kledingstijlen. Met een workshop ‘stijl in seizoenen’ of ‘verdieping in figuurvormen’ kun je jouw klanten dus van een compleet advies in kleur en styling voorzien!

Meer informatie >>

2023-02-04T14:05:03+00:00

Kleurenproeverij

Wil jij meer weten over kleuranalyses en wat je als kleurconsulent precies doet? Kom dan kleur proeven bij Harmony in Colours! Tijdens onze kleurproeverij leer je meer over het belang van kleur en hoe zich dat vertaalt in kleding en make-up. Je weet daarna wat je van een loopbaan als kleurconsulent kunt verwachten en of dat iets voor jou is. Is dat niet het geval, dan heb je in elk geval een leuke dag gehad!

Meer informatie >>