Project omschrijving

Kleurenproeverij

Het zou zomaar kunnen dat één van jouw vriendinnen laatst een kleuranalyse heeft gehad en daar ontzettend enthousiast over was. Of misschien ken je iemand die werkt als kleurconsulent en vraag je je af wat dat precies inhoudt. Kom dan een dagje kleur proeven bij Harmony in Colours! Tijdens onze kleurproeverij maak je kennis met kleur en de verschillende seizoenstypes.

Je leert bijvoorbeeld welke kleuren horen bij een bepaald type en wat de juiste kleuren doen met zelfvertrouwen, uitstraling en presentatie. Ook laten we zien hoe je met kleding en make-up in een bepaalde kleur iemands sterke kanten kunt accentueren en andere delen kunt camoufleren. Daarnaast verdiepen we onszelf in wat een kleuranalyse precies inhoudt en wat een kleurconsulent allemaal te bieden heeft.

Onze kleurproeverij is bedoeld om jou meer inzicht in kleur en het vak kleurconsulent te geven. Na een dag kleur proeven, weet je meer wat je van een loopbaan als kleurconsulent kunt verwachten en of dat iets voor jou is. Blijkt het niets voor jou te zijn, dan heb je in elk geval een leuke én leerzame dag gehad!

Locatie en datum

De kleurproeverij vindt in principe plaats bij Harmony in Colours in Waddinxveen. Omdat we graag onze volle aandacht voor alle deelnemers hebben, kunnen er maximaal 4 personen meedoen. De datum wordt in overleg vastgesteld. We starten om 9:30 en eindigen rond 16:00.

Kosten

De prijs van deze cursus is op aanvraag. Neem contact op via 06 – 160 76 936 of info@harmonyincolours.nl