Project omschrijving

Styling

Kleding in de perfecte kleur, met de juiste pasvorm
Die ene jurk staat je fantastisch, maar je beste vriendin wat minder. Omgekeerd lijkt die ene broek haar benen extra lang te maken, terwijl dezelfde broek jouw benen juist korter doet lijken. Dat is heel goed verklaarbaar, want iedereen heeft een andere pasvorm. Het is daarom belangrijk dat jouw kleding een fijne pasvorm heeft en goed zit. Tijdens onze workshop Styling leer je daarom alles over welke pasvorm het beste bij jou past én hoe je deze kennis combineert met de kleuren uit jouw palet. Het is dan ook verstandig om eerst langs te komen voor een persoonlijk kleuradvies, want tijdens de workshop werken we met jouw beste kleuren.

Camoufleren & accentueren

De juiste kleuren creëren harmonie tussen je huidteint, ogen en haarkleur, maar ze hebben ook nog een andere functie. Met kleuren kun je namelijk heel goed bepaalde delen van jouw lichaam camoufleren of accentueren. Iedereen heeft kanten waar hij of zij minder blij mee is en delen waar hij of zij juist trots op is. Met kleur kun je de mindere kanten verdoezelen en de sterke juist benadrukken. Als je daarbij ook nog kiest voor de juiste pasvorm, haal jij het maximale uit jouw kledingstijl en loop je elke dag vol zelfvertrouwen de deur uit!

Kleding waar jij je goed in voelt

We gaan tijdens de workshop ook dieper in op kleding voor verschillende gelegenheden. Een zakelijke afspraak, zoals een sollicitatie, vraagt immers om andere kleding dan een avond uit. We kijken daarom samen naar wat voor soort kleding geschikt is voor verschillende afspraken en welke pasvormen daarbij het beste bij jou passen. Ook nemen we natuurlijk jouw persoonlijke smaak mee, want we stralen pas écht wanneer we kleding dragen waarin we ons daadwerkelijk goed voelen. Op die manier kies je gemakkelijk kleding waar jij in straalt, voor elke soort gelegenheid. Heb je na enige tijd toch nog een aantal twijfels of vragen? Dan kun je altijd terugkomen voor gratis advies!

Inhoud van de workshop

De workshops worden gegeven door de kleurenconsulenten die bij ons zijn aangesloten en zullen daarom in de buurt plaatsvinden waar de consulent gevestigd is. Binnenkort kun je via deze site kijken welke kleurconsulent er bij jou in de buurt zit. De datum en het tijdstip kan je met de betreffende consulent afstemmen.

Kosten

Kijk voor de kosten op de website van de betreffende consulent.  Binnenkort kun je via deze site kijken welke kleurconsulent er bij jou in de buurt zit. Voor algemene vragen kan je contact opnemen met Margret Mulder van Harmony in Colours, telefoon 06-160 76 936 of info@harmonyincolours.nl.