Project omschrijving

Garderobe organiseren

Shoppen wordt ineens een stuk leuker en gemakkelijker wanneer je weet welke kleuren en pasvormen het beste bij jou passen. Je komt dan thuis met (een hoop) losse kledingstukken, zoals een nieuwe blouse die je ogen laten stralen of een broek waarin je benen extra lang lijken. Dat is de eerste stap, maar de gekochte kleding combineren is een tweede en soms moeilijkere stap. Tijdens de workshop Garderobe Organiseren komt de consulent daarom bij jou langs om samen je kledingkast door te nemen. We maken samen combinaties van de kleding die je al had en je nieuwe aankopen, zodat je elke ochtend eenvoudig een prachtige outfit kiest. We creëren een bruikbare garderobe, waarbij we natuurlijk ook kijken naar de kleuren van al je kleding. Het is daarom belangrijk dat je al een persoonlijk kleuradvies hebt gehad.

Geen misser, maar een opfrisser!

Bij Harmony in Colours geloven we eigenlijk niet in miskopen. Kleding die je koopt, heeft op de één of andere manier jouw aandacht getrokken. Als je het kledingstuk later niet draagt, betekent dat daarom niet direct dat het een miskoop is. In de meeste gevallen weten we eigenlijk niet zo goed hoe we het kledingstuk kunnen combineren. Wanneer we samen met jou de garderobe onder de loep nemen, proberen we daarom ook zeker zogenaamde miskopen te combineren. Zo verandert die ene misser zomaar ineens in een opfrisser! Deze workshop heeft dan ook uiteindelijk tot doel dat je al je kleding weer gaat dragen, waardoor je minder weggooit en je dus minder geld aan nieuwe kleding hoeft te besteden. Op die manier heb je langer plezier van je kleding en word je je meer bewust van de kleding die je koopt. Goed voor het milieu, je portemonnee én je zelfvertrouwen!

Inhoud en kosten van de workshop

Kijk voor de kosten op de website van de betreffende consulent. Binnenkort kun je via deze site kijken welke kleurconsulent er bij jou in de buurt zit. Voor algemene vragen kan je contact opnemen met Margret Mulder van Harmony in Colours, telefoon 06-160 76 936 of info@harmonyincolours.nl.