Project omschrijving

Visagie

Sprankelende ogen & een stralende huidskleur

Iedereen heeft unieke gelaatstrekken: de kleur van de ogen, ondertoon van de huid en de kleur van de haren. Met een kleuranalyse weet jij welke kleuren zorgen voor harmonie tussen deze gelaatstrekken. De juiste kleuren zorgen voor een mooie “jij”, terwijl je bij kleuren die minder geschikt voor je zijn je ineens rimpeltjes ziet of de wallen onder je ogen of dat het lijkt alsof je vermoeid bent.

Make-up speelt daarbij een belangrijke rol, want de kleur foundation, rouge of lippenstift heeft veel invloed op jouw uitstraling. De juiste make-up ondersteunt jouw natuurlijke schoonheid, waardoor je straalt en je ogen sprankelen.

Tijdens onze workshop Visagie leer je welke kleuren make-up het best bij je passen. Ook leer je hoe je deze make-up bij jezelf aanbrengt.

Blijvend resultaat

Wanneer je langskomt voor een workshop Visagie, krijg je een persoonlijk make-up-paspoort mee. Daarin staat een korte samenvatting van alles wat tijdens de workshop is besproken. In dit paspoort vind je dus jouw beste kleuren, tips en andere handvatten, zodat je eenvoudig make-up kunt uitkiezen die bij jou past.

Inhoud van de workshop

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. De workshops worden gegeven door de kleurenconsultenten die bij ons zijn aangesloten en zullen daarom in de buurt plaatsvinden waar de consulent gevestigd is. Binnenkort kun je via deze site kijken welke kleurconsulent er bij jou in de buurt zit. De datum en het tijdstip kan je met de betreffende consulent afstemmen.

Kosten

Kijk voor de kosten op de website van de betreffende consulent. Binnenkort kun je via deze site kijken welke kleurconsulent er bij jou in de buurt zit. Voor algemene vragen kan je contact opnemen met Margret Mulder van Harmony in Colours, telefoon 06-160 76 936 of info@harmonyincolours.nl.