Project omschrijving

Visagie

Als kleurconsulent weet jij als geen ander hoe belangrijk kleuren zijn bij het kiezen van kleding. De juiste kleuren doen wonderen voor de uitstraling van jouw klant. Bij make-up speelt echter niet alleen kleur, maar ook de toepassing een essentiële rol bij het benadrukken van schoonheid. Tijdens onze eendaagse cursus Visagie leer jij daarom hoe je een klassieke basismake-up aanbrengt bij jouw klanten. Je maakt je alle technieken eigen én leert hoe jezelf een workshop geeft. Je kunt je klanten snel en professioneel opmaken en ze daarna uitgebreid adviseren over de juiste make-upkleuren. Deze verdiepingscursus is daarom de perfecte aanvulling op jouw loopbaan als kleurconsulent en geeft jou de mogelijkheid om je klanten van nog meer advies te voorzien!

Inhoud

Tijdens onze eendaagse verdiepingscursus Visagie leer je het volgende:

  • Het versterken van uitstraling door het kiezen van de juiste kleuren
  • Het accentueren van de sterke trekken in het gezicht
  • Het aanbrengen van de perfecte foundation
  • Het camoufleren van ongewenste vlekjes
  • Het stileren van de wenkbrauwen
  • Het aanbrengen van een basismake-up met eyeliner, mascara, rouge en lippenstift

Met deze vaardigheden kun jij je klanten wat extra’s aanbieden. Zo kun je ze een completer kleuradvies en daarmee nog meer zelfvertrouwen geven!

Zelf een workshop geven

Na het volgen van de cursus krijg je een map mee met een beschrijving van alle behandelde technieken. We leggen daarbij duidelijk uit hoe je deze map kunt gebruiken om zelf workshops te geven, bijvoorbeeld tijdens een vriendinnendag of bedrijfsuitje. Tijdens zo’n workshop laat je zien hoe je een klassieke basismake-up aanbrengt voor verschillende gelegenheden. Denk daarbij aan make-up die geschikt is voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een sollicitatie, of make-up die je aanbrengt voor een avondje uit.

Belangrijke informatie

De prijs van deze cursus is op aanvraag. Neem contact op via 06 – 160 76 963 of info@harmonyincolours.nl